Nieuwe website opkomst !

Beste klanten ,


We hebben ons uiterste best gedaan om zo snel mogelijk een nieuwe website te laten ontwikkelen hier vind u binnenkort alles terug wat u moet weten over uw MOBILHOME


Op deze website gaat u verschillende weetjes vinden maar ook alle benodigdheden die een camper zaak nodig heeft.


We hebben onze eigen werkplaats maar door de drukte is er nog geen tijd gekomen om uit te breiden naar een showroom. Tog is het echte mogelijk om bij ons alle spullen te bestellen. Wij werken enkel met kwaliteit en leveren door onze jaren lange ervaring en kennis enkel de beste producten af aan onze klanten.


Service ?


Wij kunnen onze klanten dan ook de nodige aandacht en service geven en dat is juist wat we met deze website willen bereiken. U moet bij ons terecht kunnen met al uw vragen. Zodat u ook met een gerust hart op vakantie kunt vertrekken.


Onderhoud van uw Mobilhome ?


Dat is zeker geen probleem kom zeker langs om uw Mobilhome te laten na checken !


Verhuur  ?


Beste klanten of bezoekers wij hebben een unieke aanbieding onze luxe MobilHome staat klaar te beschikking voor de liefhebber. Vraag in ons contact formulier voor meer informatie. Vermeld de Datum/Duur wanneer u zou willen gaan. Zodat we aanvraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.


Occasies ?


U gaat hier ook 2dehands modellen op terug vinden. Wij verkopen enkel mobilhomes van onze klanten. Wij weten dat deze in orde zijn. Een goede zaak dus als u een goede 2dehands mobilhome koopt en erna opzoek bent. Wij geven u goede raad. Laat u niet bedotten via het internet of louche verkopers.